Support

Gebruik ons netwerk!

Soms is het handig om gebruik te kunnen maken van de experts op diverse vakgebieden uit ons netwerk. Wij hebben in de afgelopen jaren veel samengewerkt met professionals op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, fiscalisten en juristen en fantastische HR adviseurs. Vaak kennen wij precies de juiste persoon of organisatie waar u naar op zoek bent.

Vaak kan er nog veel winst gehaald worden in het optimaliseren van de werkprocessen en de samenhang tussen diverse office applicaties.
Ook dan staan we u heel graag bij met raad en daad.

 

Microsoft Office pakket

De meeste bedrijven werken met een Microsoft Office pakket. Maar worden de diverse applicaties wel volledig benut?

Zo kent iedereen Word, Excel, Outlook en PowerPoint wel maar minder bekend is bijvoorbeeld Access, dat vrijwel altijd standaard aanwezig is in een professional Office pakket.

Het mooie van Access is dat het oneindig veel toepassingen heeft en hiermee heel veel werkprocessen verbeterd kunnen worden. En er hoeft dan bijvoorbeeld geen dure software, die nooit echt helemaal voldoet, te worden aangekocht. De integratie met de andere Officepakketten is natuurlijk heel handig, importeren van meerdere Excelbestanden en exporteren naar Word of pdf is heel simpel. Maar het wordt pas echt leuk als Access handmatige werkzaamheden in Excel of Word met een druk op de knop afhandelt.

 

Enkele voorbeelden

Een aantal toepassingen die wij in het verleden hebben gemaakt:

  • Tool voor bijhouden, bewerken en inzichtelijk maken van klantenbestand en omzet voor een pedicure
  • Tool om toekomstige kosten met verschillende parameters inzichtelijk te maken voor een intermediair in verzekerbare arbeidsvoorwaarden
  • Facturatietool voor een zelfstandig ondernemer
  • Ledenadministratie, bezetting en facturatie voor een Stichting Peuterspeelzalen
  • Reservering- en facturatietool voor een dierenpension